Новини
Сервісна акція "Весняний сервіс"

Сервісна акція "Весняний сервіс"

2023-03-23

Офіційний сервіс автомобілів Kia "Автоцентр на Борщагівці" розпочинає весняну сервісну кампанію "Весняний сервіс" для клієнтів, власників картки DRIVE2U, оформленої у відповідності до умов програми лояльності DRIVE2U.

 

Період дії пропозиції з 24 березня до 07 травня 2023 року.

 

Кожному клієнту, незалежно від наявності гарантії на автомобіль, у період проведення акції надається можливість провести сезонні та додаткові види робіт, зі знижкою 20% на послуги та до 20% на запасні частини, від звичайної (регулярної ціни, яка діє на момент проведення Акції).

 

Відповідно до умов проведення акції автовласники можуть здійснити наступний перелік сервісних робіт за спеціальною ціною:

 

Сезонні роботи:

 

- Шино-монтаж від 800,00 грн.

Включає в себе: зняття 4-х коліс, демонтаж існуючих покришок, встановлення нових (інших), балансування коліс, встановлення коліс на автомобіль.

- Контроль та регулювання кутів встановлення коліс від 595,20 грн.

Включає в себе: контроль та регулювання кутів встановлення коліс легкових автомобілів.

- Комплексна діагностика механічних систем від 297,60 грн.

Включає в себе комплексну роботу «Комплекс діагностичних робіт (механічні системи)», яка складається з діагностики ходової частини, трансмісії, органів керування, візуальний огляд ДВС, його систем та обладнання, зовнішнє освітлення та сигнальні прибори.

 

Нагадуємо, також, що діє спеціальна пропозиція "Заміни моторну оливу з вигодою до 30%" - послуга заміни моторної оливи ДВС від 1560 грн.

 

Докладні умови пропозицій сервісного обслуговування уточнюйте у консультанта з сервісу на СТО або по телефону (044) 299 22 28* або (067) 500 84 79.

 

Залишайте заявку на СТО вже прямо зараз.

 

Запис на СТО

 

 

Ми в FACEBOOK

Ми в INSTAGRAM

 

* Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів.